Σοφια Μιχαλιτση : Γιάννης Γούνας & Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Εγκαίνια της - Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι.

Η σοφία μιχαλίτση συνέδεσε την . Το θάνατο της σοφίας μιχαλίτση πενθεί το ελληνικό ραδιόφωνο. Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση, η «ιστορική διευθύντρια του δεύτερου» και του σκαι. Έφυγε από τη ζωή η σοφία μιχαλίτση η οποία καθόρισε επί δεκαετίες το περιεχόμενο και την αισθητική του ραδιοφώνου στην ελλάδα, . Η σοφία μιχαλίτση άνοιξε το ρεπερτόριό του κρατικού ραδιοφώνου, αξιοποίησε την ελαφρά ορχήστρα των μουσικών συνόλων, ξεκίνησε τις απευθείας .

Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Î
Î"ιάννης Î"ούνας & Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Εγκαίνια της from cosmopoliti.com
Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση, η «ιστορική διευθύντρια του δεύτερου» και του σκαι. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο. Έφυγε από τη ζωή η σοφία μιχαλίτση η οποία καθόρισε επί δεκαετίες το περιεχόμενο και την αισθητική του ραδιοφώνου στην ελλάδα, . Είχε διατελέσει διευθύντρια του δεύτερου .

Η σοφία μιχαλίτση άνοιξε το ρεπερτόριό του κρατικού ραδιοφώνου, αξιοποίησε την ελαφρά ορχήστρα των μουσικών συνόλων, ξεκίνησε τις απευθείας .

Έφυγε από τη ζωή η σοφία μιχαλίτση η οποία καθόρισε επί δεκαετίες το περιεχόμενο και την αισθητική του ραδιοφώνου στην ελλάδα, . Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι. Η απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο είναι μεγάλη, καθώς η αποθανούσα, διευθύντρια του . Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Η σοφία μιχαλίτση άνοιξε το ρεπερτόριό του κρατικού ραδιοφώνου, αξιοποίησε την ελαφρά ορχήστρα των μουσικών συνόλων, ξεκίνησε τις απευθείας . Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Η διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος, από τη δεκαετία του '70. Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση, η «ιστορική διευθύντρια του δεύτερου» και του σκαι. Είχε διατελέσει διευθύντρια του δεύτερου . Το θάνατο της σοφίας μιχαλίτση πενθεί το ελληνικό ραδιόφωνο. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Το δεύτερο πρόγραμμα 103.7, αρχής γενομένης από σήμερα, θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα στη μνήμη της σοφίας μιχαλίτση.

Το θάνατο της σοφίας μιχαλίτση πενθεί το ελληνικό ραδιόφωνο. Είχε διατελέσει διευθύντρια του δεύτερου . Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Η διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος, από τη δεκαετία του '70. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση.

Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Î
Î"ιάννης Î"ούνας & Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Εγκαίνια της from cosmopoliti.com
Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι. Το θάνατο της σοφίας μιχαλίτση πενθεί το ελληνικό ραδιόφωνο. Η σοφία μιχαλίτση συνέδεσε την . Έφυγε από τη ζωή η σοφία μιχαλίτση η οποία καθόρισε επί δεκαετίες το περιεχόμενο και την αισθητική του ραδιοφώνου στην ελλάδα, . Είχε διατελέσει διευθύντρια του δεύτερου . Η διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος, από τη δεκαετία του '70. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της .

Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο.

Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο. Η διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος, από τη δεκαετία του '70. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Το θάνατο της σοφίας μιχαλίτση πενθεί το ελληνικό ραδιόφωνο. Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Το δεύτερο πρόγραμμα 103.7, αρχής γενομένης από σήμερα, θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα στη μνήμη της σοφίας μιχαλίτση. Η σοφία μιχαλίτση συνέδεσε την . Είχε διατελέσει διευθύντρια του δεύτερου . Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Η σοφία μιχαλίτση άνοιξε το ρεπερτόριό του κρατικού ραδιοφώνου, αξιοποίησε την ελαφρά ορχήστρα των μουσικών συνόλων, ξεκίνησε τις απευθείας . Η απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο είναι μεγάλη, καθώς η αποθανούσα, διευθύντρια του . Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση.

Έφυγε από τη ζωή η σοφία μιχαλίτση η οποία καθόρισε επί δεκαετίες το περιεχόμενο και την αισθητική του ραδιοφώνου στην ελλάδα, . Η απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο είναι μεγάλη, καθώς η αποθανούσα, διευθύντρια του . Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο. Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση, η «ιστορική διευθύντρια του δεύτερου» και του σκαι. Η σοφία μιχαλίτση άνοιξε το ρεπερτόριό του κρατικού ραδιοφώνου, αξιοποίησε την ελαφρά ορχήστρα των μουσικών συνόλων, ξεκίνησε τις απευθείας .

Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Î
Î"ιάννης Î"ούνας & Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Εγκαίνια της from cosmopoliti.com
Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση, η «ιστορική διευθύντρια του δεύτερου» και του σκαι. Έφυγε από τη ζωή η σοφία μιχαλίτση η οποία καθόρισε επί δεκαετίες το περιεχόμενο και την αισθητική του ραδιοφώνου στην ελλάδα, . Το θάνατο της σοφίας μιχαλίτση πενθεί το ελληνικό ραδιόφωνο. Η απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο είναι μεγάλη, καθώς η αποθανούσα, διευθύντρια του . Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι. Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Το δεύτερο πρόγραμμα 103.7, αρχής γενομένης από σήμερα, θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα στη μνήμη της σοφίας μιχαλίτση.

Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση, η «ιστορική διευθύντρια του δεύτερου» και του σκαι.

Το θάνατο της σοφίας μιχαλίτση πενθεί το ελληνικό ραδιόφωνο. Η σοφία μιχαλίτση άνοιξε το ρεπερτόριό του κρατικού ραδιοφώνου, αξιοποίησε την ελαφρά ορχήστρα των μουσικών συνόλων, ξεκίνησε τις απευθείας . Η σοφία μιχαλίτση συνέδεσε την . Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Το δεύτερο πρόγραμμα 103.7, αρχής γενομένης από σήμερα, θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα στη μνήμη της σοφίας μιχαλίτση. Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Η διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος, από τη δεκαετία του '70. Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο. Η απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο είναι μεγάλη, καθώς η αποθανούσα, διευθύντρια του . Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι. Είχε διατελέσει διευθύντρια του δεύτερου . Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο.

Σοφια Μιχαλιτση : Î"ιάννης Î"ούνας & Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Εγκαίνια της - Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι.. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Η σοφία μιχαλίτση άνοιξε το ρεπερτόριό του κρατικού ραδιοφώνου, αξιοποίησε την ελαφρά ορχήστρα των μουσικών συνόλων, ξεκίνησε τις απευθείας . Η διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος, από τη δεκαετία του '70. Το θάνατο της σοφίας μιχαλίτση πενθεί το ελληνικό ραδιόφωνο.